Projektihallinta

Projektihallinta

Projektisovelluksen avulla yritys voi hallinnoida kaikki projektinsa tulosyksikkö-, resurssi- ja tehtäväkohtaisesti. Projektien, työmääräysten, resurssien ja tehtävien lisääminen sekä muokkaaminen ja tarkastelu hoituu vain muutamalla klikkauksella. Sovellus sisältää kaikki yleisimmät projektityökalut.

Työaikatoiminnot

Työaikatoiminnot

Työaikatoiminnot sisältävät työaikalain mukaisen työvuorosuunnittelun, liukumat, työjaksot ja suunnitellut sekä suoritetut työtunnit. Jokaisesta työaikatoiminnosta saa kattavat raportit, jossa tapahtumat näkyvät sekä laajasti että tiivistettynä.

Kaluston hallinta

Kalustonhallinta

Kalustonhallinnalla seurataan ja hallitaan ajoneuvojen ja työkalujen sijainti- ja siirtotietoja jotta tiedetään mitä kalustoa milläkin projektilla, resurssilla, tehtävällä tai kohteella on. Myös kaluston varasto- ja siirtotiedot kerätään. Kaluston hallinnassa tiedot päivittyvät reaaliaikaisina ja myös niistä voidaan tulostaa seuranta- ja käyttöasteraportit halutulta ajanjaksolta.

Raportit

Raportit

Raportit ovat kattavia ja niitä on mahdollista saada lähestulkoon kaikista toiminnoista. Uusia raporttivaihtoehtoja lisätään valikoimaan tarvittaessa ja asiakkaiden palautteiden mukaisesti. Raportointi onnistuu helposti ja kätevästi.

Materiaalihallinta

Materiaalihallinta

Materiaalinhallinnalla luodaan ja hallinnoidaan materiaaleja sekä tehdään niille kohde- ja varastosiirtoja jotta tiedetään mitä materiaaleja talosta löytyy, missä ne sijaitsevat ja ennen kaikkea paljonko materiaaleja on käytetty. Materiaalihallinnan kustannus- ja käyttötiedot toimivat pohjana yrityksen varastoarvojen laskennalle.

Resursointi

resursointi

Projektikohtainen resursointi avustaa työnjohtoa tuloksellisten työpäivien ja tehtävien suunnittelussa. Tehty resursointi välittyy automaattisesti kullakin henkilöresurssilla käytössä olevan Waremann Mobiilityökortin työlistalle, josta kohde ja tehtävä on helposti valittavissa työn alle. Seuranta ja raportointi on kattavaa kuten muissakin Waremann sovelluksissa.
Close Menu